کدمورس جدید همستر کامبت (چهارشنبه ۲۷ تیر) + آموزش کمبو کارت‌های امروز همستر کامبت (سه‌شنبه ۲۶ تیر) کدمورس جدید همستر کامبت (سه‌شنبه ۲۶ تیر) + آموزش کمبو کارت‌های امروز همستر کامبت (دوشنبه ۲۵ تیر) کدمورس جدید همستر کامبت (دوشنبه ۲۵ تیر) + آموزش ماجرای تولید نوکیای تقلبی در ایران چیست؟ کمبو کارت‌های امروز همستر کامبت (یکشنبه ۲۴ تیر) تحقیقات جدید در مورد تاثیر امواج موبایل و دکل‌های اطراف بر سلامت + راه‌های مقابله اجرای بازی‌های قدیمی ویندوز روی آیفون + دانلود اپلیکیشن UTM SE علت از دسترس خارج شدن ربات همسترکامبت (یکشنبه ۲۴ تیر) کدمورس جدید همستر کامبت (یکشنبه ۲۴ تیر) + آموزش آیا داشتن چند اکانت «همستر کامبت» روی یک دستگاه باعث بن‌شدن می‌شود؟ + پاسخ سازندگان بازی بالاخره سازندگان «همستر کامبت» زمان رسمی ایردراپ را اعلام کردند + جزئیات آخرین عکس تلسکوپ «جیمز وب» یک جفت کهکشان در‌هم‌تنیده را نشان می‌دهد + تصویر سال ۲۰۲۵ منتظر اولین المپیک ورزش‌های الکترونیک باشید اتحادیه اروپا اجرای قانون هوش مصنوعی را از ۲۰ روز دیگر آغاز می‌کند کمبو کارت‌های امروز همستر کامبت (شنبه ۲۳ تیر) شرکت متا محدودیت‌های حساب‌های ترامپ در اینستاگرام و فیس بوک را لغو کرد کدمورس جدید همستر کامبت (شنبه ۲۳ تیر) + آموزش کمبو کارت‌های امروز همستر کامبت (جمعه ۲۲ تیر)
سرخط خبرها

آیا مصرف روزانه آجیل ریسک ابتلا به افسردگی را کم‌ می‌کند؟

  • کد خبر: ۱۷۸۴۵۳
  • ۱۸ مرداد ۱۴۰۲ - ۱۸:۱۲
آیا مصرف روزانه آجیل ریسک ابتلا به افسردگی را کم‌ می‌کند؟
محققان در پژوهشی متوجه شده‌اند افرادی که روزانه ۳۰ گرم آجیل مصرف می‌کنند، کمتر در معرض افسردگی قرار دارند.

به گزارش شهرآرانیوز - دانشمندان اسپانیایی در مطالعه جدیدی دریافته‌اند که مصرف روزانه یک مشت آجیل می‌تواند با کاهش ۱۷ درصدی ریسک ابتلا به افسردگی همراه باشد. آن‌ها می‌گویند کسانی که روزانه ۳۰ گرم مغز‌های مقوی مثل گردو، بادام، پسته، فندق و ... مصرف می‌کنند، کمتر مبتلا به افسردگی تشخیص داده شده‌اند.

پژوهشگران با بررسی داده‌های مربوط به بیش از ۱۳ هزار نفر در بازه سنی ۳۷ تا ۷۰ سال در پایگاه اطلاعاتی بیوبانک بریتانیا از سال‌های ۲۰۰۷ تا ۲۰۲۰، متوجه شده‌اند که خوردن آجیل می‌تواند به افزایش سلامت مغز کمک کرده و ریسک ابتلا به افسردگی را کاهش دهد. این افراد در ابتدای پژوهش هیچ علامتی مبنی بر افسردگی نداشتند.

اگرچه محققان دقیقاً توضیح نداده‌اند که این مواد خوراکی چگونه می‌توانند جلوی بروز افسردگی را بگیرند، اما این گمانه‌زنی را مطرح کرده‌اند که خواص ضدالتهابی و آنتی‌اکسیدانی آجیل می‌تواند در مغز نقش محافظتی ایفا کند.

دانشمندان می‌گویند آجیل حاوی مواد مغذی مهمی است که در قالب مواد زیست‌فعال نظیر فنول‌ها یا فیتواسترول‌ها، ریزمغذی‌های اساسی، فیبر، پروتئین‌های باکیفیت، اسید‌های چرب غیراشباع تکی و چندگانه و ویتامین‌ها خود را نشان می‌دهد.

شرکت‌کنندگان این تحقیق از طریق پرسش‌نامه اعلام کرده بودند که چقدر آجیل مصرف کرده‌اند. وضعیت افسردگی یا مصرف دارو‌های ضدافسردگی هم در طول دوره مطالعه به‌صورت خوداظهاری به پزشکان اعلام می‌شد. در پایان مشخص شد افرادی که روزانه ۳۰ گرم آجیل خورده بودند، ۱۷ درصد کمتر از افرادی که این مغز‌ها را مصرف نمی‌کردند، در معرض ریسک افسردگی قرار گرفتند.

محققان می‌گویند یافته‌های آن‌ها صرف‌نظر از عواملی مثل سبک زندگی، بیماری‌ها و شاخص توده بدنی است که شاید بر سلامت روان اثر بگذارند. مصرف ۳۰ گرم آجیل معادل تقریبی ۲۰ بادام، ۱۰ فندق برزیلی، ۱۵ بادام هندی، ۴۰ بادام زمینی یا ۳۰ پسته است.

اگرچه محققان در این مطالعه یک رابطه علت و معلولی را کشف نکرده‌اند، اما از کشف رابطه‌ای معنادار بین مصرف آجیل و حفظ سلامت مغز خبر داده‌اند. نتایج این پژوهش در مجله Clinical Nutrition منتشر شده است.

منبع: دیجیاتو به نقل از ایندیپندنت

 

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->